swiper1.png

Ambitie volgende fase 

Stads-Expo

De mooiste groene stadstuin 

In een volgende fase streeft het Vrijheidskwartier ernaar nieuwe funding te werven om een mooie groene stadstuin te realiseren. Tussen Hotel de Wereld en de Aula zal een gevarieerde groene oase ontstaan, bruisend van activiteiten. Het wordt een ontmoetingsplek voor Wageningers, buurtbewoners en bezoekers, waar altijd iets te beleven valt

podcasts.png

In deze stadstuin worden interactieve schermen geplaatst waarop verschillende tentoonstellingen te zien zijn. Een bezoek aan het Vrijheidskwartier krijgt hierdoor inhoudelijke diepgang. De schermen zijn interactief en geschikt voor goed ontworpen tentoonstellingen, fotoreeksen, user generated content, live-verbindingen naar een bevriende steden, en dergelijke. De schermen zijn onderdeel van de Wageningen Xperience en staan in het teken van Vrijheid.

 

De schermen meanderen door het stadspark en zorgen voor een inhoudelijke en fysieke verbinding tussen Aula en Hotel de Wereld. 

 

Naast het bieden van ruimte voor de tentoonstellingen wordt de stadstuin ook een plek om even te ontspannen; door een terrasje te pakken, bij gelegenheid een zondagmiddag-concert te beluisteren of een buitenfilm te zien. 

A3023__Render10-1.jpg.webp
7buurtkas-2.jpg.webp
Stadstuin-2.jpg.webp
8Woningen-2.jpg.webp
A3023__Render10-1.jpg.webp
7buurtkas-2.jpg.webp
Stadstuin-2.jpg.webp
8Woningen-2.jpg.webp